Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Trafiksikkerhed
- én ulykke er en for meget

Arbejder du med projektering, drift, myndighedsgodkendelse eller udførelse af trafikplanlægning og signalanlæg, ved du sikkert også, at trafiksikkerhed er et af de primære mål.

Der sker desværre fortsat for mange trafikulykker med alt for mange dræbte, alvorligt og lettere tilskadekomne. Derfor er der behov for nyeste viden inden for området.

Inspiration fra den nyeste viden omkring trafiksikkerhedsløsninger kan være med til at vende den negative udvikling, og derfor tilbyder VEJ-EU en række forskellige kurser inden for trafiksikkerhed. Kurserne omhandler blandt andet de nyeste metoder og den seneste teknologi inden for trafiksignaler, valg af vejkrydstyper samt ulykkesanalyse, forhåndsvurdering, udpegning af sorte pletter og grå vejstrækninger.

VEJ-EU tilbyder desuden den meget efterspurgte Trafiksikkerhedsrevisionsuddannelse. Vil du vide mere om hvordan man forbedre trafiksikkerheden også i Danmark, kan du bruge den internationalt anderkendte Norske Trafikksikkerhetshåndboken
Mere om vores uddannelsesaktiviteter inden for trafiksikkerhed

Trafiksikkerhed er et af de absolut vigtigste områder inden for trafikplanlægning. Vores kurser, seminarer, konferencer og uddannelser er derfor udviklet med fokus på, at du lærer at forstå og analysere dig frem til hvordan trafikulykker kan forebygges.

Forebyggelse af trafikulykker handler især om at blive bedre i stand til at risikovurdere og forudse trafikantadfærd, så vi i forbindelse med trafikplanlægning kan øge sikkerheden på vejene allerede inden ulykkerne sker.

Samtidig udvikles der hele tiden nye metoder til ulykkesbekæmpelse med vej- og trafiktekniske midler, som kan reducere antallet af ulykker i særligt farlige kryds eller på grå vejstrækninger.

Review board - din garanti for relevans og kvalitet

Dette fagområde hos VEJ-EU er tilknyttet en review board, som skal sikre, at temaer og indhold altid er aktuelle, og at der er adgang til toneangivende eksperter og interessenter på de enkelte fagområder - både nationalt og internationalt.

Medlemmer:

»Anne Lisbeth Sørensen, Brøndby Kommune (2018)
»Jesper Mertner, COWI A/S (2018)
»Adriaan Schelling, DTU (2018)
»Jacob Wrisberg, Fredensborg Kommune (2018)
»Morten Svanborg, Fredericia Kommune (2018)
»Gunvor Winther, Ikast-Brande Kommune (2018)
»Niels Nielsen, Niels Nielsen Consult (2018)
»Steen Eisensee, SE Trafik ApS (2018)
»Jette Schmidt, Skanderborg Kommune (2018)
»Erik Gersdorff Stilling, Trafikstil (2018)
»Winnie Hansen, Vejdirektoratet (2018)
»René Juhl Holten, Vejdirektoratet (2018)
»Henrik Bützau Hasling, Aabenraa Kommune (2018)
Trafiksignaler - grundkursus
Dato:23. - 24. maj 2018
Sted:Middelfart
Pris:Kr. 8.000,00
Ledige:14 pladser
Valg af vejkrydstype - rundkørsel e
Dato:27. september 2018
Sted:Roskilde
Pris:Kr. 2.500,00
Ledige:25 pladser
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk