Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERKURSUSOVERSIGTNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Trafiksikkerhed
- én ulykke er en for meget

Arbejder du med projektering, drift, myndighedsgodkendelse eller udførelse af trafikplanlægning og signalanlæg, ved du sikkert også, at trafiksikkerhed er et af de primære mål.

Udviklingen i trafikulykker går desværre den forkerte vej med alt for mange både dræbte, men også alt for mange alvorligt eller lettere tilskadekomne.

Inspiration fra den nyeste viden omkring trafiksikkerhedsløsninger kan være med til at vende den negative udvikling, og derfor tilbyder VEJ-EU en række forskellige kurser inden for trafiksikkerhed, der blandt andet omhandler de nyeste metoder og den seneste teknologi inden for trafiksignaler, valg af vejkrydstyper samt ulykkesanalyse, forhåndsvurdering, udpegning af sorte pletter og grå vejstrækninger.

VEJ-EU tilbyder desuden den meget efterspurgte Trafiksikkerhedsrevisionsuddannelse.
Mere om vores uddannelsesaktiviteter inden for trafiksikkerhed

Trafiksikkerhed er et af de absolut vigtigste områder inden for trafikplanlægning. Vores kurser, seminarer, konferencer og uddannelser er derfor udviklet med fokus på, at du lærer at forstå og analysere frem til hvordan trafikulykker helt undgås.

Forebyggelse af trafikulykker handler især om at blive bedre i stand til at risikovurdere og forudse trafikantadfærd, så vi i forbindelse med trafikplanlægning kan øge sikkerheden på vejene allerede inden ulykkerne sker.

Samtidig udvikles der hele tiden nye metoder til ulykkesbekæmpelse med vej- og trafiktekniske midler, som kan reducere antallet af ulykker i særligt farlige kryds eller på grå vejstrækninger.
Valg af vejkrydstype
Dato:15. marts 2018
Sted:Århus C
Pris:Kr. 4.600,00
Ledige:22 pladser
Trafiksikkerhedsrevision
Dato:3. - 5. april 2018
Sted:Middelfart
Pris:Kr. 13.300,00
Ledige:15 pladser
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk