Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Arbejdsmiljø og kommunikation
- ”shitstorme” og ”fake news” kan også ramme dig”

I dag møder vi i infrastruktursektoren mange meget ressourcestærke interessenter, som systematisk plejer deres interesser, og som ikke altid er positivt stemt over for de konkrete anlægsprojekter eller de foreslåede tekniske løsninger. Det gælder uanset, om du arbejder med store eller små anlægsprojekter.

Antallet af interessenter, og de mange modstridende interesser, gør kommunikation og projektledelse i infrastruktursektoren meget udfordrende for de ansvarlige teknikere.

Samtidig gør borgernes brug af de sociale medier, hvor alle kan dele deres synspunkter og utilfredsheder, det svært at styre kommunikationen. Det kan fx føre til ”fake news” og reelle ”shitstorme”.

Med de rette kommunikationsværktøjer og med udgangspunkt i erfaringer med kommunikationsplaner fra andre konkrete anlægsprojekter, vil du blive i stand til at sikre en god kommunikation og dialog med alle interessenter og dermed opnå en effektiv og gnidningsløs proces.
Mere om vores uddannelsesaktiviteter inden for kommunikation og projektledelse

God kommunikation og projektledelse i forbindelse med anlægs- og driftsprojekter i infrastruktursektoren, er derfor helt central for at opnå succes. Vores kurser er udviklet, så du som deltager lærer at bruge nogle enkle værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde med trafik- og adfærdskommunikation, så snart du er tilbage på kontoret.

Du får blandt andet mulighed for at afprøve kommunikationsværktøjerne på konkrete projekter fra hjemmefronten, ligesom der på vores kurser tages udgangspunkt i konkrete anlægsprojekter på infra-strukturområdet. Vi kan bl.a. trække på erfaringer fra nogle store anlægsprojekter, der er blevet løst med succes de seneste par år.

Vi tilbyder hos VEJ-EU både åbne kurser, og kurser der er specielt tilpasset til din virksomhed.

De åbne kurser er for alle projektledere og teknikere, der gerne vil kompetenceudvikles til at kunne kommunikere mere effektivt i både store og små anlægs- og driftsprojekter. Her er primært fokus på kommunikation og projektledelse af interne interessenter.

Har I behov for at udvikle jeres helt egen kommunikationsstrategi ift. både interne og eksterne interessenter, herunder fx borgere og politikere, så udvikler vi et kursus i samarbejde med jer.
Den svære kommunikation - Pas på bo
Dato:21. august 2018
Sted:Fredericia
Pris:Kr. 5.500,00
Ledige:22 pladser
Øget fremkommelighed og sikkerhed v
Dato:4. september 2018
Sted:København V
Pris:Kr. 2.500,00
Ledige:100 pladser
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk