Vej-eu.dk - AMU - Vejen som arbejdsplads
KOMMENDE KURSERBETALING MMNYHEDERUNDERVISEREOM
  SØG
DATO14. maj 2018 PRISKr. 1.000,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDSeverin Lillebælt, Middelfart FRISTGennemført
TID10.00 - 15.00 DAGE1
ANTAL20 deltagere LEDIGE 11 pladser
KONTAKTBetina Kragh Flansmose
bkf_k@vej-eu.dk, 20604833
AMU - Vejen som arbejdsplads
Print
Er du AMU-faglærer eller underviser på en af Erhvervsskolerne i Vejen som arbejdsplads, og vil holdes opdateret på det nye undervisermateriale og netværke med andre undervisere? Så er seminaret her det helt rigtige.
Udbytte af kurset
Der er kommet en ny bekendtgørelse for afmærkning af vejarbejder. Det betyder, at der både er kommet en ny håndbog og lommebog om afmærkning af vejarbejder. På kurset vil nyt undervisningsmateriale til Vejen som Arbejdsplads – certifikat samt 3 sæt nye tekstopgaver vil blive gennemgået. Både den ny håndbog og lommebog vil blive præsenteret. Du vil blive introduceret til netværket, som sikrer erfaringsudveksling og videndeling mellem VEJ-EU og AMU-faglærere og underviserne på Erhvervsskolerne. Det give mulighed for faglig koordinering og samarbejde samt faglig udvikling. I netværket kan du få ideer og gode råd til din undervisning samt nye PowerPoint slides mm.
Deltagere
Kurset henvender sig til alle faglærere, som underviser på kurset Vejen som arbejdsplads - certifikat på Erhvervsskoler og AMU-centre.
Undervisere
Undervisere er Tidligere sekretariatschef Jens E. Pedersen, VEJ-EU og Adm. direktør Thomas Virenfeldt, Spanggaard & Virenfeldt Aps.
Specielle forhold
For at være medlem af netværket skal man være faglærer på kurset Vejen som arbejdsplads - certifikat på Erhvervsskoler eller AMU-centre. Du bliver medlem af netværket ved at deltage i dette kursus.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk