Vej-eu.dk - Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E) 2018
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO31. december 2018 PRISKr. 500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDE-læring, FRISTGennemført
TID DAGE1
ANTAL250 deltagere LEDIGE 248 pladser
KONTAKTIda Egevang Lersey
ida_k@vd.dk, 2060 4830
Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E) 2018
Print
Et selvstudium til dig, der skal på et vinterkursus.
Udbytte af kurset
Du får viden om trafiksikkerhed for vejarbejdere, der dagligt arbejder på vejen, og træner basale begreber og færdigheder. Kurset giver indblik i de grundlæggende regler på området og anvisninger til, hvordan man skal opføre sig ved et vejarbejde.

Kurset indeholder de væsentligste ændringer i de nye vejregler om afmærkning af vejarbejder fra oktober 2013 herunder beskyttelsesniveauer, afmærkningsmateriel og nye metoder.
Det lærer du
»Hvorfor afmærker vi veje?
»Bevægeligt og stationært arbejde
»Tavler
»Afmærkningsvogne
»Afspærring
»Advarselsklæder
»Tilladelser
»Ansvar, kontrol og tilsyn
Sådan er kurset
I kurset "Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E)" guides du med billeder og lyd gennem viden om sikkerhed, tavler og regler. Kurset afsluttes med en test. Det tager 2-4 timer at gennemføre kurset.
Deltagere
Målgruppen er primært det personale, der arbejder dagligt på vejen (også om vinteren), og som skal have den grundlæggende viden omkring den korrekte og mest forsvarlige adfærd. Kurset er en forudsætning for alle VEJ-EU's vinterkurser. Det er dette kursus der henvises til i Vejdirektoratets udbudsmateriale til vintertjeneste, som blev offentliggjort i starten af 2018. Det er et krav at gennemføre Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E), inden tilmelding til andre vinterkurser.
Specielle forhold
For at kunne køre e-læringskurset på din computer, skal du have installeret den senste udgave af programmet Adobe Flash Player, som kan hentes gratis HER
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk