Vej-eu.dk - Konference - Tilgængelighed & Universelt design
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO30. oktober 2019 PRISKr. 3.900,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDDen Blå Planet, Kastrup FRISTGennemført
TID09.00 - 17.00 DAGE1
ANTAL50 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTCarsten Bredahl Nielsen
carsten@vej-eu.dk, 20604831
Konference - Tilgængelighed & Universelt design
Print
Konferencen ”Tilgængelighed & Universelt design” sætter et bredspektret fokus på integration af universelt design i offentlige uderum. Konferencen inddrager nyeste viden, eksempler på vellykkede projekter, FN-konventionen, EU´s Access City Award, dansk politik på området og en status for vejreglens implementering.

Konferencen har til formål at skabe et forum, hvor nyeste nationale og internationale viden inden for tilgængelighed og universelt design udveksles, mens faglige netværk udbygges og nye netværk skabes. Konferencen henvender sig til bygherrer, planlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, lysdesignere og entreprenører samt brugergrupper, -råd og tilgængelighedsrevisorer, der arbejder med tilgængelighed og universelt design i by og land.

Det Centrale Handicapråd giver en status på FN´s handicapkonvention og fra Lyon hører vi om betydningen af at få EU’s City Acces Award First prize 2018. Københavns Kommune ved Bo Mikkelsen fortæller om at arbejde strategisk med universelt design i en storbys uderum og Jens Pedersen, Vejdirektoratet gør status for vejreglernes implementering og 15 år med tilgængelighedsrevisorer i Danmark.

Oplægholderne tæller desuden Sidse Grangaard og Søren Ginnerup, SBI-AAU, som fortæller om bygherrens tilgang til universelt design og erfaringer med høringer, brugerråd, handicapråd, ældreråd samt nyt inden for hjælpemidler og teknologi. Jacob Deichmann, Rambøll har et indlæg om terrorsikring, klimaforandringer og universelt design i byen, mens Ulrika K. Stigsdotter, Københavns Universitet sætter fokus på universelt design i helse & landskab. Anders Heeland Madsen, Schønherr giver eksempler på integration af universelt design i landskabsprojekter, både i by og på land. Projekter med universelt design, der lykkes i en helhed og bringer merværdi for alle.

Konferencen sluttes af med maner af Kai Piippo, ÅF Lighting Stockholm, med et seriøst og tankevækkende indlæg mhp. mindset til forståelse af nedsat funktionsevne og lysets betydning. Pernille Bruun, Viatrafik leder konferencen og vil under og efter konferensen samle op på jeres input.

Konferencen foregår hele dagen den 30. oktober 2019 i Den Blå Planet i København i et unikt og inspirerende rum med en fantastisk udsigt til Øresund med kun få minutter fra lufthavn, hoteller og motorvej. Tilmeld dig med det samme!

Programmet er preliminært med accept af ovennævnte indlægsholdere.

Vel mødt!

FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk