Vej-eu.dk - Arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen - veje og anlæg
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO20. november 2019 PRISKr. 3.300,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDPark Inn By Radisson, København S FRISTGennemført
TID09.00 - 16.00 DAGE1
ANTAL20 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTCarsten Bredahl Nielsen
carsten@vej-eu.dk, 20604831
Arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen - veje og anlæg
Print
Det kræver god og rettidig planlægning samt opdatering på den nyeste viden, når man skal skabe sikkerhed og godt arbejdsmiljø i forbindelse med vej- og anlægsarbejder. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at godt arbejdsmiljø koster mindre, når det tænkes ind i projekteringsfasen.
Udbytte af kurset
Deltagerne bliver rustet til at gennemføre og styre en arbejdsmiljørigtig projektering i forbindelse med vejarbejder, som giver en mere sikker og tryg arbejdsplads og en mindre risiko for virksomheden.
Det lærer du
Vi ser på projekteringens faser, og på hvordan der kan arbejdes med sikkerhed og sundhed i de enkelte faser. Det betyder blandt andet, at du bliver klædt på inden for følgende områder:

»Bygherrens pligter
»Projekterendes pligter
»Kortlægning af særlige arbejdsmiljømæssige forhold
»Udarbejdelse af arbejdsmiljøplan
»Udarbejdelse af Plan for Sikkerhed og Sundhed
»Udarbejdelse af journal
»Kommunikation og samarbejde i projekteringen
»Overdragelse fra projektering til udførelse
Sådan er kurset
Når det gode arbejdsmiljø tænkes ind i de indledende faser, bidrager det til succesen med arbejdsmiljøarbejdet. Det skaber bedre økonomi i projektet for alle parter og er grundlaget for overholdelse af de lovmæssige krav om koordinering fra projektets start.

Vi tager udgangspunkt i de sidste nye bygherreregler om koordinering i projekteringen og giver en indføring i, hvordan du kan arbejde som sikkerhedskoordinator eller projekterende med arbejdsmiljørigtig projektering i hele projekteringsfasen.

Deltagere
Sikkerhedskoordinatorer, bygherrer, bygherrerådgivere, projekterende og projektledere med ansvar for hele projektets gennemførelse i vej- og anlægsarbejder.
Undervisere
Kursusleder er Chefkonsulent Flemming Grangaard, Dansk Byggeri.
Specielle forhold
Dette kursus er et samarbejde mellem Dansk Byggeri og VEJ-EU. Kurset har derfor specifikt fokus på arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen for dig, der arbejder med veje og anlæg. Dansk Byggeri står for undervisningen på kurset.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk