Vej-eu.dk - Kollektiv trafik
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO5. - 6. marts 2019 PRISKr. 8.300,00 inkl. overnatning
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDNyborg Strand, Nyborg FRISTGennemført
TIDTirsdag den 5. marts: 09.00 - 16.00
Onsdag den 6. marts: 09.00 - 16.00
DAGE2
ANTAL20 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Kollektiv trafik
Print
Udbytte af kurset
Kurset gør deltagerne i stand bedre at vurdere behov og muligheder for at tilpasse den kollektive trafik samt at planlægge ændringer. Kurset forbedrer også kursisternes muligheder for indgå i dialogen med trafikselskaberne omkring tilpasninger af den kollektive trafik.
Det lærer du

»Kursets første dag giver en indføring i lovgivningen samt ansvarsfordelingen omkring den kollektive trafik: Lov om kollektiv trafik og folkeskoleloven mm.
»Grundlaget for planlægning af den kollektive trafik, herunder vigtige rejsemål, sammenhæng med øvrig kollektiv trafik, og de data, der er til rådighed til anvendelse til planlægningen.
»Der gives en indføring i forskellige servicetyper, karakteristika og anvendelsesområder.


»På kursets 2. dag fokuseres på mulighederne for at tilpasse eksisterende busbetjening til ændrede behov. Der gives en introduktion til grundprincipperne for køreplanlægning, der giver kursusdeltagerne en mulighed for at vurdere om en eksisterende køreplan kan ændres.
»Der gives også en introduktion til hvilke muligheder, der findes for at tiltrække flere passagerer til den kollektive trafik.
Sådan er kurset
Kursisterne gives en indføring i planlægning af kollektiv bustrafik gennem indlæg, et gennemgående eksempel og små øvelser, der knytter sig til eksemplet.
Deltagere
Kurset er rettet mod medarbejdere i kommuner og regioner, der arbejder med kollektiv trafik. Nye medarbejdere i trafikselskaber kan også få et overblik over den kollektive trafiks organisering og samarbejdet mellem kommuner og trafikselskaber.
Undervisere
Kursusleder er Civilingeniør Jens Elsbo, COWI A/S. Øvrige undervisere er Projektleder Lykke Magelund og Projektleder Carsten Nørregaard, COWI A/S.
Specielle forhold
Der er morgenbuffet fra kl. 08.00 på ankomstdagen. Metro: Femøren ligger 50 meter fra hotellet. Det tager 5 min. til- og fra lufthavnen, og 10 min. til og fra centrum København. Amager Strandpark ligger 5 min. hvor man bl.a. kan løbe en morgentur eller tage sig en kold dukkert. Hotellet har fitness center, pool og sauna. Der er begrænset antal betalings- samt gratis parkeringspladser, der ikke kan forhåndsreserveres.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk