Vej-eu.dk - Bedre til borgerinddragelse
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO24. marts 2020 PRISKr. 2.800,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDNyborg Strand, Nyborg FRISTGennemført
TID09.00 - 13.00 DAGE1
ANTAL20 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTHanne Tuegaard
hanne@vej-eu.dk, 20604835
Bedre til borgerinddragelse
Print
Brobygning mellem anlægsprojektet og berørte borgere før, under og efter


Den gode dialog med borgerne både før, under og efter et projekt kan gøre den store forskel for både tidsplan, økonomi og den endelige modtagelse af det færdige resultat. Borgerinddragelse er i dag et væsentligt element i kommunal trafikplanlægning.

De færreste ingeniører og trafikplanlæggere er klædt på til opgaven, og mange kæmper med at løfte opgaven med den ”bløde” kommunikation.

Men når det lykkes, kan der i samarbejde med borgerne skabes mere velfungerende og relevante projekter. Borgerne får en forståelse for projektet og oplever et medansvar. I sidste ende giver det mere holdbare løsninger, en lettere proces og større tilfredshed.
Udbytte af kurset
På kurset får du en introduktion til enkle værktøjer, som kan bruges i din hverdag - både med fokus på inddragelsen, men også den løbende information under og efter et projekt.

Borgerinddragelse handler om rigtige mennesker, derfor vil vi sætte stort fokus på relevante cases, hvor teorierne kan stå på mål for hverdagens praktik og udfordringer.

Formålet er at give dig konkrete værktøjer, som du med det samme kan bruge i dit arbejde med borgerne og på den måde få det optimale ud af borgerinddragelsen.
Det lærer du
Efter kurset bliver du i stand til:
» At tænke kommunikation ind fra starten i de forskellige projekter, du arbejder med
» At arbejde med konkrete kommunikative værktøjer og platforme – analoge og digitale
» At udarbejde enkle kommunikationsplaner for et anlægsprojekt eller en trafikkampagne
» At gå i dialog på mange forskellige niveauer og sikre, at borgerne føler sig hørt
Sådan er kurset
Et intensivt halvdagskursus, som er bygget op med korte oplæg, gennemgang af relevante cases og øvelser. Deltagerne skal medbringe egne cases. Det kan både være gamle cases, der evt. kunne have været håndteret anderledes, eller aktuelle cases, hvor vi sammen laver en god plan.

En halv dags varighed fra kl. 9.00-13.00 inkl. sandwich.
Deltagere
Kurset henvender sig til kommunale trafikplanlæggere.
Undervisere
Underviser er Partner/chefkonsulent Line Stærk, Aros Kommunikation.
Specielle forhold
Kursusleder Line Stærk er en erfaren kommunikationsrådgiver med +15 års erfaring med trafikkommunikation. Line er ekspert i at inddrage, informere og adfærdspåvirke borgere inden for trafik, sundhed og IT-sikkerhed. Hun er cand.mag. og har en IAA-diplomuddannelse i Marketing Communications. Aros Kommunikation er også medlem af Cycling Embassy of Denmark.

Der serveres morgenbrød, kaffe mm. fra kl. 9.00
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk