Vej-eu.dk - ABT 18
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO8. december 2020 PRISKr. 2.000,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDQuality Hotel Høje Taastrup, Tåstrup FRIST6. november 2020
TID16.00 - 19.00 DAGE1
ANTAL25 deltagere LEDIGE 24 pladser
KONTAKTCarsten Bredahl Nielsen
carsten@vej-eu.dk, 20604831
ABT 18
Print
Få overblik over de væsentligste ændringer i forhold til ABT 93, og hvad disse ændringer betyder i praksis
Udbytte af kurset
Du får et godt indblik i de nye juridiske regler, som regulerer udbud og forholdet mellem bygherren og entreprenøren under og efter byggeprocessen. Derudover får du viden om, hvilken betydning det nye AB-system vil have for dig og din hverdag i bygge- og anlægsbranchen. På kurset vil vi fremhæve faldgruber, du vil blive klædt på til at håndtere konsekvenserne af de nye aftalevilkår, og vi vil gå detaljeret til værks med de væsentligste ændringer i det reviderede standarddokument.
Det lærer du
ABT 18 er det fælles aftaledokument, der kan anvendes ved indgåelse af totalentrepriseforhold. På dette kursus gives en grundig introduktion til ABT 18, hvor du vil få god mulighed for at diskutere og lære at håndtere problemstillinger, der relaterer sig til din hverdag. Kurset giver et detaljeret indblik i det nye ABT 18-dokument, hvor du bliver skarpere på følgende nøglepunkter:
» De væsentligste ændringer mellem ABT 93 og ABT 18
» Nye tiltag
» Udbud og tilbudsgivning
» Sikkerhedsstillelse og forsikring
» Entreprisens udførelse
» Betalingsforhold
» Levering
» Mangler
» Tviste
» Ændring af opgaven/arbejdet
» Nye tvistløsningssystemer:
o Hurtig afgørelse
o Løsningstrappe
»Digitale byggeprocesser
» Direkte krav
Sådan er kurset
Kurset går i dybden med ABT-18, de væsentligste ændringer i forhold til ABT 923, og hvad disse ændringer betyder i praksis. Kurset søger gennem en præsentation at gøre dig skarpere på udvalgte nøglepunkter. Du vil få chancen for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske situationer, som du kender fra din hverdag.
Deltagere
Kurset henvender sig navnlig til bygherrer, entreprenører, rådgivere og andre, som har interesse i at blive sat ordentligt ind i det reviderede AB-system.
Undervisere
Underviser er advokat Simon Heising, Nexus Advokater ApS.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk