Vej-eu.dk - Rådgiveraftaler for anlægsarbejder - ABR 18 og ABR 18 forenklet
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO24. december 2020 PRISKr. 4.500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDVEJ-EU, Hedehusene FRIST24. november 2020
TID10.00 - 16.30 DAGE1
ANTAL25 deltagere LEDIGE 25 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Rådgiveraftaler for anlægsarbejder - ABR 18 og ABR 18 forenklet
Print
Få en praktisk indføring for ikke-jurister i de væsentligste bestemmelser om rådgivningsaftaler om anlægsarbejder - ABR18 og ydelsesbeskrivelser mv.
Udbytte af kurset
ABR er blevet gennemgribende revideret og er gået fra 9 til 63 §§. Samtidig er der kommet en ny forenklet ABR. Så der er masser af muligheder og udfordringer. På kurset kommer du igennem de vigtigste nyheder i grundlaget for rådgiveraftaler, og du får gennem praktiske eksempler en god fornemmelser af, hvordan rådgiveraftaler om anlægsarbejder håndteres i overensstemmelse med de nye regler. Kurset vil give dig et overblik over de nye regler og de muligheder og udfordringer de giver, Hvordan navigerer du i det nye system – og hvornår skal du bruge den forenklede ABR 18?
Det lærer du
På kurset får du som praktiker et godt kendskab til de væsentligste regler og den juridiske tankegang bag. Du lærer hvordan en aftale tilgodeser dine behov:

»Hvad er nødvendigt?
»Hvad er fordyrende?
»Hvordan undfår man konflikter?

Kort sagt: Hvordan opnår man det gode projekt?

Kurset tager udgangspunkt i en praktisk synsvinkel og fokuserer særligt på ændringer, omprojekteringsklausuler - hvad skal indgå i budgetlægningen? Hvad skal der til en god proces – herunder anvendelse af incitamenter (bod/bonus).
Sådan er kurset
På kurset gennemgås de væsentligste dele af bestemmelserne set fra bygherre- og rådgivervinklen inden for de udvalgte emner krydret med praktiske eksempler og drøftelser i plenum.
Deltagere
Kurset henvender sig til medarbejdere hos bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører, der - indgår aftaler om rådgivning - udfører rådgivningsopgaver - varetager tilsynsopgaver - udfører anlægsopgaver i forbindelse med anlægsopgaver i alle faserne fra planlægning og projektering over udførelse til drift og vedligeholdelse.
Undervisere
Underviser er Kontorchef Bo Tarp, Vejdirektoratet.
Specielle forhold
Du lærer om forskellen mellem de to dokumenter ABR 18 og ABR 18 forenklet

Der er morgenbuffet fra kl. 08.00, Transport til Horsens: https://hotelopushorsens.dk/da/hotel-opus-horsens-bekraefetelse
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk