Vej-eu.dk - Konference - Mikromobilitet 2020: El-løbehjul - Udfordring eller løsning i fremtidens byer?
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO24. september 2020 PRISKr. 2.500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDDGI - Byen, København V FRISTGennemført
TID09.00 - 16.30 DAGE1
ANTAL100 deltagere LEDIGE AFLYST
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
Konference - Mikromobilitet 2020: El-løbehjul - Udfordring eller løsning i fremtidens byer?
Print
Cyklistforbundet og VEJ-EU holder i fællesskab konference om mikromobilitet
Dagen byder på fagfolks bud på udvikling, løsninger på udfordringerne samt politikernes bud på de nød-vendige politiske initiativer. Se det spændende program via link her til højre på siden, og kom og hør blandt andet VP Publis Policy and Market Development, Voi Technology AB Kristian Agerbo, og også Færdselsdirektør i Færdselsstyrelsen Stefan Søsted.

Eftermiddagen byder også på Paneldebat. Panelet opdateres løbende med navne her på siden. Er en mikro mobilitets revolution af trafikken i byerne verden over båret frem af løbehjul, skateboards, segboard/hoverboard og uniwheels med el-motorer på vej, eller skal den kvæles i opstarten, som mange af dens modstandere ønsker?

Det er næppe muligt at opfylde ønskerne fra modstanderne af de nye køretøjer om at fjerne dem fra byerne. Vi står derfor over for et valg om, hvorvidt man med restriktioner og lovregler skal skabe barrierer for køretøjernes anvendelse og udbredelse eller i stedet nytænke den måde vi udformer og planlægger vores byer så de nye køretøjer kan skabe en mere hensigtsmæssig mobilitet. Uanset hvilket spor man vælger, så skal det trafiksikkerhedsmæssige naturligvis være på plads.

Vi starter dagen med udstilling, registrering og morgenmad. Kom og vær med - lyt, deltag og gå hjem med mange nye input og sikkert nye samarbejdspartnere.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til by- og trafikplanlæggere, arkitekter, medarbejdere i de kommunale forvaltninger, politikere, rådgivere, entreprenører, medarbejdere indenfor forsikringsbranchen samt alle andre med interesse for mikromobilitet.

Udstillerliste: Opdateres løbende. Spørgsmål til udstilling: Ring til Ann Charlott, 2060 4836.

Info om lokation - opdateres snarest

Hold dig opdateret om konferencen
Selvom du allerede har sat kryds i kalenderen, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om program og udstillere.

Kontakt: Ann Charlott Veber
2060 4836 / anv_k@vej-eu.dk

Cathrine Holm Braad
2060 48305 / cathrine@vej-eu.dk

FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk