Vej-eu.dk - AB-certificering i ekstraarbejder - del 1
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO5. januar 2021 PRISKr. 4.250,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDQuality Hotel Høje Taastrup, Tåstrup FRIST5. december 2020
TID09.30 - 16.00 DAGE1
ANTAL25 deltagere LEDIGE 23 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
AB-certificering i ekstraarbejder - del 1
Print
Få overblik over de væsentligste ændringer i forhold til AB 92, og hvad disse ændringer betyder i praksis
Udbytte af kurset
Du får et godt indblik i de nye juridiske regler om ekstraarbejder, som er centralt i stort set alle byggesager og ofte forbundet med store frustrationer ift. bevisbyrde mm. Derfor får du på kurset viden om, hvilken betydning det nye AB 18 vil have for dig og din hverdag i bygge- og anlægsbranchen. Kurset tager udgangspunkt i både bygherrens, rådgiverens og entreprenørens synsvinkel. Vi vil fremhæve faldgruber, og du vil blive klædt på til at håndtere konsekvenserne af de nye aftalevilkår.
Det lærer du
AB 18 anbefales anvendt fra den 1. januar 2019. Dette kursus, der løber over to dage, vil derfor gå i dybden med det nye AB 18 med udgangspunkt i reglerne om ekstraarbejder, og du har nu mulighed for at være en af de første til at få overblik over de væsentligste ændringer i forhold til AB 92, og hvad disse ændringer betyder i praksis. Du vil blive klædt på til at håndtere relevante problemstillinger, der kan opstå i relation til ekstraarbejder, og du vil blive skarpere på følgende nøglepunkter:
» Hvornår der foreligger ekstraarbejder, og hvordan entreprenøren får betaling for det
»Bevisbyrden
»Under hvilke omstændigheder entreprenøren kan miste retten til ekstraarbejder
» Gennemgang af tvistløsning i forhold til ekstraarbejder
» Voldgiftspraksis
Sådan er kurset
Kurset går i dybden med det nye AB-system, de væsentligste ændringer vedrørende ekstraarbejder i forhold til AB 92, og hvad disse ændringer betyder i praksis. Kurset søger gennem en præsentation at gøre dig skarpere på udvalgte nøglepunkter. Du vil få chancen for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske situationer, som du kender fra din hverdag.
Deltagere
Kurset henvender sig navnlig til rådgivere, bygherrer, entreprenører og andre, som har interesse i at blive sat ordentligt ind i det reviderede AB-system.
Undervisere
Underviser er advokat Simon Heising, Nexus Advokater ApS.
Specielle forhold
Kurset henvender sig navnlig til rådgivere, bygherrer, entreprenører og andre, som har interesse i at blive sat ordentligt ind i det reviderede AB-system. Dette kursus løber over to dage og er en del af Nexus Advokaters AB 18-certificering: ’Forsinkelse, mangler og ekstraarbejder’. Du kan vælge at tage dette kursus enkeltvis eller som en del af certificeringen.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk