Vej-eu.dk - AB-certificering i mangler - del 2
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO29. april 2021 PRISKr. 4.250,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDQuality Hotel Høje Taastrup, Tåstrup FRIST29. marts 2021
TID09.30 - 16.00 DAGE1
ANTAL35 deltagere LEDIGE 35 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
AB-certificering i mangler - del 2
Print
Få overblik over de væsentligste ændringer i forhold til AB 92, og hvad disse ændringer betyder i praksis
Udbytte af kurset
Du får et godt indblik i de nye juridiske regler om mangler. Mangler er centralt i stort set alle byggesager og er ofte forbundet med store frustrationer. Derfor får du på kurset, som en af de første, viden om, hvilken betydning det nye AB 18 vil have for dig og din hverdag i bygge- og anlægsbranchen. Kurset tager udgangspunkt i både bygherrens, rådgiverens og entreprenørens synsvinkel. Vi vil fremhæve faldgruber, og du vil blive klædt på til at håndtere konsekvenserne af de nye aftalevilkår.
Det lærer du
AB 18 anbefales anvendt fra den 1. januar 2019. Dette kursus, der løber over to dage, vil derfor gå i dybden med det nye AB 18 med udgangspunkt i reglerne om mangler. Kurset vil give dig et detaljeret overblik over de væsentligste ændringer i forhold til AB 18, og hvad disse ændringer betyder for din hverdag. Du vil blive klædt på til at håndtere relevante problemstillinger, og du vil blive skarpere på følgende nøglepunkter:
» Hvornår der foreligger en mangel
» Viden om, hvordan mangler påberåbes og bevissikres bedst muligt
»Ansvarsbegrænsninger
» Reklamation
»Manglernes betydning i forbindelse med byggeriets aflevering
»Entreprenørens afhjælpningspligt
» Ophør af entreprenørens mangelansvar
» Gennemgang af, hvorledes man løser tvister vedrørende mangler
» Voldgiftspraksis
Sådan er kurset
Kurset går i dybden med det nye AB-system, de væsentligste ændringer vedrørende mangler i forhold til AB 92, og hvad disse ændringer betyder i praksis. Kurset søger gennem en præsentation at gøre dig skarpere på udvalgte nøglepunkter. Du vil få chancen for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske situationer, som du kender fra din hverdag
Deltagere
Kurset henvender sig navnlig til rådgivere, bygherrer, entreprenører og andre, som har interesse i at blive sat ordentligt ind i det reviderede AB-system.
Undervisere
Underviser er advokat Simon Heising, Nexus Advokater ApS.
Specielle forhold
Dette kursus løber over to dage og er en del af Nexus Advokaters AB 18-certificering: ’Forsinkelse, mangler og ekstraarbejder’. Du kan vælge at tage dette kursus enkeltvis eller som en del af certificeringen.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk