Vej-eu.dk - ABR 18
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO31. august 2021 PRISKr. 2.000,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDQuality Hotel Høje Taastrup, Tåstrup FRIST20. juli 2021
TID16.00 - 19.00 DAGE1
ANTAL25 deltagere LEDIGE 25 pladser
KONTAKTAnn Charlott Veber
anv_k@vej-eu.dk, 20604836
ABR 18
Print
Få overblik over de væsentligste ændringer i forhold til ABR 89, og hvad disse ændringer betyder for din hverdag
Udbytte af kurset
Du vil få et godt indblik i de nye juridiske regler, som regulerer udbud og forholdet mellem bygherren og entreprenøren under og efter byggeprocessen. Derudover vil du få viden om, hvilken betydning det nye AB-system vil have for dig og din hverdag i bygge- og anlægsbranchen. På kurset vil vi fremhæve faldgruber, du vil blive klædt på til at håndtere konsekvenserne af de nye aftalevilkår, og vi vil gå detaljeret til værks med de væsentligste ændringer i det reviderede standarddokument.
Det lærer du
Kurset vil give dig et detaljeret overblik over de væsentligste ændringer i forhold til ABR 89, og hvad disse ændringer betyder for din hverdag. Hovedproblemerne inden for rådgivning og entreprise sættes i fokus, og du vil blive klædt på til at undgå dem i praksis. Kurset giver dig et detaljeret indblik i det nye ABR 18-dokument, og du vil blive skarpere på følgende nøglepunkter:
» De væsentligste ændringer i ABR 18
» Nye tiltag
» Udbudskrav, leverandørprojektering og projekteringsledelse
» Ydelser leveret i faser, granskning og mangler
» Projektmangler og konventionalbod ved ekstraregninger
» Nye tvistløsningssystemer
o Hurtig afgørelse
o Løsningstrappe
» Digitale byggeprocesser
» Direkte krav
» Voldgiftspraksis – vil ABR 18 medføre ændringer i nugældende praksis?
Sådan er kurset
Kurset går i dybden med det nye AB-system, de væsentligste ændringer i forhold til AB 92, ABR 89 og ABT 93, og hvad disse ændringer betyder i praksis. Kurset søger gennem en præsentation at gøre dig skarpere på udvalgte nøglepunkter. Du vil få chancen for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske situationer, som du kender fra din hverdag.
Deltagere
Kurset henvender sig navnlig til rådgivere, bygherrer, entreprenører og andre, som har interesse i at blive sat ordentligt ind i det reviderede AB-system.
Undervisere
Underviser er advokat Simon Heising, Nexus Advokater ApS.
FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk