Vej-eu.dk - Vejen som arbejdsplads, e-læring
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO31. december 2018 PRISKr. 500,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDE-læring, FRISTGennemført
TID DAGE1
ANTAL500 deltagere LEDIGE 356 pladser
KONTAKTIkke oplyst
Vejen som arbejdsplads, e-læring
Print
Et selvstudium til dig, der har vejen som din daglige arbejdsplads
Udbytte af kurset
Du får viden om trafiksikkerhed for vejarbejdere, der dagligt arbejder på vejen, og træner basale begreber og færdigheder. Kurset giver indblik i de grundlæggende regler på området og anvisninger til, hvordan man skal opføre sig ved et vejarbejde.

Kurset indeholder de væsentligste ændringer i de nye vejregler om afmærkning af vejarbejder fra oktober 2013 herunder beskyttelsesniveauer, afmærkningsmateriel og nye metoder.

Det lærer du
»Hvorfor afmærker vi veje?
»Bevægeligt og stationært arbejde
»Tavler
»Afmærkningsvogne
»Afspærring
»Advarselsklæder
»Tilladelser
»Ansvar, kontrol og tilsyn
»Case med afmærkning
Sådan er kurset
I kurset Vejen som arbejdsplads guides du med billeder og lyd gennem viden om sikkerhed, tavler og regler. Kurset afsluttes med en test. Det tager 1-2 timer at gennemføre kurset.
Deltagere
Målgruppen er primært det personale, der arbejder dagligt på vejen, og som skal have den grundlæggende viden omkring den korrekte og mest forsvarlige adfærd. Kurset er en forudsætning for VEJ-EU kurset Vejen som arbejdsplads TRIN I, men kan også tages som et selvstændigt kursus. Kurset er ikke en godkendelse til at arbejde på vejen. Det kræver kurset Vejen som arbejdsplads TRIN I, hvor du får et certifikat.
Specielle forhold
E-læringskurset er en forudsætning for Vejen som arbejdsplads TRIN I og alle kursister på TRIN I får tilbudt kurset gratis.

For at kunne køre e-læringskurset på din computer, skal du have installeret den senste udgave af programmet Adobe Flash Player, som kan hentes gratis HER

FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk