Vej-eu.dk - Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E)
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
DATO31. december 2019 PRISKr. 1.000,00
PRISEN ER EKSKLUSIVE MOMS
STEDE-læring, FRIST31. december 2019
TID DAGE1
ANTAL500 deltagere LEDIGE 498 pladser
KONTAKTIda Egevang Lersey
ida_k@vd.dk, 2060 4830
Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E)
Print
Dette kursus udbydes fra 1. Januar 2019.

Du vil modtage et link til Area9 e-learningsforløb senest 15 dage efter køb af e-læringsforløbet, som følge af vores 14 dages fortrydelsesret. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her
Udbytte af kurset
Du får viden om trafiksikkerhed for vejarbejdere, der dagligt arbejder på vejen, og træner basale begreber og færdigheder. Kurset giver indblik i de grundlæggende regler på området og anvisninger til, hvordan man skal opføre sig ved et vejarbejde.

Det lærer du
»Hvorfor afmærker vi veje?
»Bevægeligt og stationært arbejde
»Tavler
»Afmærkningsvogne
»Afspærring
»Advarselsklæder
»Tilladelser
»Ansvar, kontrol og tilsyn

Specielt om uddannelse og instruktion af chauffører der arbejder under VD’s udbud: "Vintertjeneste på kørebaner"

Chauffører skal i hele delaftaleperioden, på Vejdirektoratets forlangende, fremvise bevis for gennemført uddannelse og instruktion som anført i nedenstående. Det er leverandørens ansvar at sikre, at alle chauffører har modtaget den krævede instruktion og uddannelse, og det er bodsbelagt jf. SB, hvis chaufførerne ikke har modtaget den krævede instruktion eller uddannelse. Hvis leverandøren ansætter nye chauffører midt i sæsonen, skal leverandøren ansøge om dispensation ved Vejdirektoratets leveranceleder, indtil påkrævet chaufføruddannelse er gennemført. Chaufføren skal tilmeldes førstkommende chaufføruddannelse.

Arbejde ved eller på veje
Chaufføren skal som minimum have gennemført Vejen som arbejdsplads - Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E)
Sådan er kurset
I kurset "Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E)" guides du med billeder og lyd gennem viden om sikkerhed, tavler og regler. Kurset afsluttes med en prøve. Det tager 2-4 timer at gennemføre kurset.
Undervisere
Underviser er Adm. direktør Thomas Virenfeldt, Spanggaard & Virenfeldt Aps.
Specielle forhold
Du vil senest 15 dage efter tilmelding modtage et link, på din angivne e-mail adresse, til Area9 hvor du får adgang til kurset. For at kunne tage e-læringskurset Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E) skal du have en internetforbindelse, som fx WIFI eller lign. Har du ikke adgang til computer er det muligt at tage e-læringskurset på Ipad og/eller smartphone. Når du har gemmenført kurset får du et digitalt vintercertifikat. På den måde har du altid dit certifikat Vintertjeneste: Vejen som arbejdsplads (E) lige ved hånden, fx i din mobil. Ønsker du et plastik certifikat koster det kr. 500 ekskl. moms og kan fås ved henvendelse til info@vej-eu.dk.

Bemærk: Vintercertifikatet er gyldigt i 5 år og e-læringslinket vil være til rådighed i 12 måneder. For yderligere information om Vejdirektoratets udbud se her:

Vilkår for vintertjeneste på kørebaner, januar 2018

FIND VEJ TIL KURSUSSTED
Fra:
Til:
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk