Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Anlægsjura
VEJ-EU har indgået samarbejde med advokat Simon Heising, Nexus advokater om en unik kursusrække, der dækker alle relevante emner indenfor Anlægsjura. Vi starter 2020 ud med at få programmer og kursus beskrivelser klar til dig. De ligger klar inden uge 4. Vi glæder os meget til at få disse 8 kurser ud over rampen til dig.

VEJ-EU har fra 2020 valgt at udskille 'anlægsjura' som et selvstændigt produktområde med egne kurser mm fra produktområdet 'lovgivning og regler'. Fokus i 'Anlægsjura', og i de enkelte kurser her, er på de juridiske muligheder og begrænsninger fra anlægsprojekterne går i gang til de afsluttes - du finder mere om de kurser herunder.

VEJ-EU udbyder fra 2020 fortsat alt i 15 'lovgivning og regler' kurser, hvilket er rekord. Fokus i 'lovgivning og regler og i de enkelte kurser her, er på den juridiske ramme af offentlig lovgivning og regler, der ligger omkring anlægsprojekterne - du finder mere om de kurser her

Anlægsjura kurserne ligger i tidsrummet 08.00 til 17.00 rundt omkring i Danmark, og vi starter hold op fra 1. august 2020. Hold øje herunder, hvor kurserne løbende vil blive tilgængelige. Her kan du finde lige præcis dét kursus, der passer til dine daglige arbejdsopgaver og udfordringer.

Mens du venter, så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev HER, hvor du kommer til at læse mere detaljeret om de enkelte kurser samt om underviserne.

Send gerne link til denne webside til en kollega, ven eller din chef.

Nysgerrig mens du venter? Ring til Ann Charlott, 2060 4836 eller send mig en mail - anncharlott@vej-eu.dk.
Kursustitel KursusDatoVarighedSted
Kurser kommer
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk