Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
Periode: Sted:
Emne: Type:
Vinter
- forbereder vi os da på om sommeren

Kurser i vintertjeneste har fokus på at sikkerheden på vejene altid er i top – også om vinteren – uden unødigt stort forbrug af ressourcer, fx i forbindelse med saltning og snerydning.

Arbejder du med infrastruktur for staten eller en kommune, så ved du, at kravene til kvalitet og sikkerhed stiger, mens budgetter til drift og vedligehold reduceres. Det stiller krav til bedre opgaveprioritering og øget effektivisering – især om vinteren, hvor der bruges særlig mange ressourcer på overvågning, snerydning og saltning.


Afhængigt af dit behov, så findes der to typer af vinterkurser:

»Glatføre: Målrettet til dig der arbejder med udkald/overvågning og glatførevarsler om vinteren. Her får du indgående kendskab til gældende lovgivning samt værktøjer til, hvordan du sikrer udkald i rette tid - så der ikke saltes unødigt meget eller for lidt i forhold sikkerheden på vejene.

»Vinterman kurser: Målrettet til dig der står for overvågning, igangsætning og styring af udkald i rollen som vintervagt. Kurset fokuserer på at gøre dig fortrolig med Vinterman som værktøj.

NB: Vidste du, at Vejdirektoratets udbudsmateriale til vintertjeneste, som blev offentliggjort i starten af 2018, stiller krav om at deltagerne skal gennemføre Vejen som arbejdsplads - e-læring.
Mere om vores uddannelsesaktiviteter inden for vintertjenester

Vores kurser er udviklet, så du som deltager lærer at bruge de værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde med udkald/overvågning og glatførevarsler om vinteren. Du lærer fx at overvåge, analysere data og benytte glatførevarslingssystemer som VejVejr og Vinterman.

Kursusansvarlig:
Ann Charlott Veber
anv_k@vd.dk, Telefon 2060 4836

Holdansvarlig:
Ida Egevang Lersey
ida_k@vd.dk, Telefon 2060 4830
Jobannoncer
Jylland
Specialarbejder til graveteam - Er du den nye dygtige specialarbejder til vores afvandingsteam ?? Horsens Kommune
Ansøgningsfrist: 15-11-2019

Er du klar til 100 dages lønnet praktik i afdelingen for Vintertrafik i Vejdirektoratet? – så kig her! Aalborg
Ansøgningsfrist: 10-11-2019

Service og Beredskab mangler en dygtig medarbejder til vores asfaltteam - er det dig ???, Horsens Kommune
Ansøgningsfrist: 01-11-2019
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk