Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
En kvinde med mod på nytænkning
Fagkoordinator Barbara Boesen MacAulay fra Bygværker i Vejdirektoratet blev i tirsdags hædret i form af Dansk Bro- og Tunnelpris, som blev uddelt ved den årlige Brodag i Odense.
Prisen bliver uddelt hvert år af Nordisk Vejforum (NVF)’s danske netværk for Broer og Tunneler samt bestyrelsen for IABSE Danmark. Hovedformålet med prisen er aktivt at medvirke til at stimulere og udvikle det faglige miljø inden for bro- og tunnelbyggeriet i Danmark, og at medvirke til at unge mennesker får et større kendskab til og interesse for bro- og tunnelbyggeriets fagområde.

Barbara Boesen MacAulay blev, efter en afstemning bland årets indsendte kandidater, valgt til modtagelse af prisen.

Ved valget af Barbara, blev der lagt vægt på Barbaras konstante drive mod nye måder at gøre tingene på samt hendes inspiration for andre inden for broverdenen. Hun tager ikke noget for givet og er ikke tilfreds med ”sådan plejer vi at gøre” – var en af begrundelserne. Hendes rolle på Storstrømsbroen, hvor hun i fremtiden vil få rig mulighed for at præge brobranchen ikke blot i Danmark men også internationalt, var også en tungtvejende årsag til, at valget faldt på Barbara.

Glad og beæret prisvinder

Barbara Boesen MacAulay var desværre ikke til stede ved overrækkelsen på Brodagen. Hun var i New York for at se på nedrivningsprojekter af broerne Tappan Zee og Kosciuszko. Vidensindsamling der skal bruges i forbindelse med planlægning i forbindelse med nedrivningen af den eksisterende Storstrømsbro.

Barbara havde derfor fået den glædelige nyhed umiddelbart inden afrejsen til USA. Hun modtog diplom og et rejsestipendiat til en værdi af 20.000 kr.

Om Dansk Bro- og Tunnelpris

Prisen er sponseret af IABSE Danmark, Brodag og NVF. Vil du vide mere om den danske Bro- og Tunnelpris – om hvem, der kan deltage, kriterier herfor, nominering m.m. - kan du læse her.
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk