Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
Persondatapolitik
1.1 Dataansvarlig

VEJ-EU er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til kurser, konferencer og andre arrangengementer.

1.2 Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med dit arrangement hos VEJ-EU, er du velkommen til at rette henvendelse til info@vej-eu.dk.

2.2 Retsgrundlag for behandling

Når du tilmelder dig, er indgåelsen af kontrakten det juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger.

3.1 Kategorier af modtagere

Dit navn og navn på arbejdsgiver videregives til følgende modtagere: Undervisere, stedet for undervisning.

Øvrige oplysninger afgivet ved tilmelding videregives ikke til trejdepart.

4.1 Tidsrum for opbevaring

Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til fem år fra din deltagelse i arrangementet.

5.1 Rettigheder

Du har ret til at anmode om indsigt i berigtigelse af personoplysninger om dig selv. Du har også ret til, at anmode om sletning eller begrænsning af behandling af personoplysninger om dig selv. Endelig har du ret til at anmode om at gøre indsigelse mod behandling og anmode om retten til dataportabilitet. Retten til dataportabilitet involverer overordnet, at du i visse tilfælde kan få overført oplysninger, som du har afgivet til VEJ-EU til en anden dataansvarlig.

Hvorvidt retten til at gøre en rettighed gældenden vil afhænge af den konkrete situation.

5.2 Forpligtelser

Meddelelse af dine personoplysninger er en forudsætning for din tilmelding til arrangementet og efterfølgende administration af din tilmelding.

6. Datatilsynet

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk