Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
VEJ-EU og Area9 Lyceum indgår i partnerskab for kompetenceudvikling på infrastrukturområdet
30. oktober 2018

Som led i VEJ-EU's vision om at sikre højest muligt kompetenceniveau for alle, der arbejder med infrastruktur i Danmark, har vi indgået en langsigtet partnerskabsaftale med Area9.

Area9 er en af verdens førende udviklere inden for individualiseret uddannelse og kompetenceudvikling via ”Adaptive e-learning”.

Adaptive e-learning adskiller sig fra traditionel e-learning ved løbende at tage udgangspunkt i den enkelte kursists viden. På den måde vil ”E-learning-modulet” løbende kunne afkode, hvilke behov, du som deltager har, og dermed tilpasse det faglige indhold specielt til dig. Herved kan ”E-learnings-modulet” lægge mindre fokus på det, du allerede ved - og i stedet fokusere på de områder, hvor du har behov for kompetenceudvikling. Derudover har omfattende undersøgelser vist, at adaptive learning kan halvere indlæringstiden.

I de kommende år vil VEJ-EU bruge Area9’s unikke e-learningsplatform Area9 Rhapsode™ til at skabe nye, bedre og billigere kurser direkte tilpasset den enkelte kursusdeltagers kompetenceniveau.

Samarbejdet med Area9 Lyceum giver VEJ-EU’s kursusdeltagere helt nye muligheder for at afvikle personlige kursusforløb direkte på en lang række platforme, herunder mobiler, iPads mm. De første kurser bliver inden for området ”Vejen som arbejdsplads”.

Area9 Lyceum modtog tidligere på året en stor investering fra Vækstfonden. Investeringen skal hjælpe firmaet til at blive et ’fyrtårn’ inden for global e-learning med deres 4. generations læringsplatform, Area9 Rhapsode™. Det er også den platform, vi hos VEJ-EU bygger vores nye kurser på:


"Vi har valgt at samarbejde med Area9 Lyceum på grund af deres Rhapsode-platform, der både kan bruges til at konvertere og udbygge vores eksisterende kursusmateriale, men også levere det til vores kursister, ’anytime, anywhere’ i et digitalt adaptivt format, der tilpasser sig vores kursister på et individuelt niveau.

Vores målgruppe har meget forskellig baggrund og kvalifikationer, og derfor er den adaptive del noget, der virkelig giver værdi for vores brugere – alle får en skræddersyet kursusoplevelse".

- Henrik Harder, CEO hos VEJ-EU


"VEJ-EU er en forbilledlig samarbejdspartner, der har valgt en ambitiøs og fremsynet løsning ved at konvertere deres eksisterende kurser til vores pædagogiske metoder. Det er et potentielt banebrydende samarbejde i en sektor, der over de kommende år for brug for en øget omstillingsparathed.

Vi forudser et stort behov for kontinuerlig opkvalificering af medarbejdere, så vi er glade for at VEJ-EU og Area9 Lyceum kan påbegynde den rejse sammen."

- Ulrik Juul Christensen, CEO hos Area9 Lyceum


Aftalen mellem de to parter blev underskrevet d. 5. oktober 2018, og arbejdet med at levere kurserne er allerede påbegyndt med planlagt leverance i april 2019. Area9 Lyceums læringseksperter arbejder i øjeblikket med at konvertere indholdet til platformen, mens VEJ-EU’s eksperter sikrer den indholdsmæssige kvalitet på den nye platform.
KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk