2019 konference: Øget fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder
På VEJ-EU's konference i begyndelsen af september 2018 blev der sat fokus på de store udfordringer, der ligger i, at den stærkt stigende trafik på vejene - også når der udføres vejarbejder - skal afvikles så problemfrit så muligt. Samtidig er det et must, at hverken arbejderne på vejene, trafikanterne eller andre udsættes for skader eller at der opstår situationer, der fører til ulykker.

I 2019 sætter VEJ-EU på konferencen "Øget fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder 2019" med indlæg og debat fokus på mulighederne og de nyeste erfaringer, der kan sikre både optimal fremkommelighed og optimal sikkerhed ved vejarbejder. Desuden vil der i forbindelse med konferencen blive arrangeret en udstilling, hvor der vil være rig lejlighed til at se de nyeste løsninger og få en god snak med udstillerne om muligheder og erfaringer med løsninger, der tilgodeser såvel ønsket om fremkommelighed som sikkerhed. Konferencen gennemføres i samarbejde med Asfaltindustrien og Dansk Byggeri.

Målgruppe
Alle medarbejdere i kommuner, hos entreprenører og rådgivere, der arbejder med planlægning, projektledelse, anlæg eller drift på og ved vejene, samt alle der benytter vejene eller arbejder med emner i relation til trafikafvikling og sikkerhed.

Program
Program for konferencen findes under menupunktet "Program" til højre.

Tid og sted for konferencen
Konferencen finder sted tirsdag den 3. september 2019 kl. 10 - 16.30 på Park Inn. Der er registrering og morgenmad fra kl. 9, hvis man ønsker dette. Park Inn ligger godt for offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Klik her for nærmere oplysninger om stedet.

Hold dig opdateret om konferencen
Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen for den 3. september 2019, men du er også velkommen til at kontakte VEJ-EU, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller modtage yderligere information om program og konferencested mv., når der er nyt.

Kontakt og spørgsmål til konference:
Hanne Tuegaard
Kursuskoordinator
Tlf: 20604835
hanne@vej-eu.dk

Ann Charlott Veber
Kursuskoordinator
Tlf: 20604836
anv_k@vej-eu.dk

Copyright og ophavsret:
Ved accept af bidrag til VEJ-EU's konferencer erklærer indlægsholdere sig indforstået med, at indlægsholdere selv er ansvarlig for copyright til det anvendte materiale, og selv bærer ansvaret i forhold til krænkelse af ophavsret.
Programgruppe
Undervisere er Projektleder Abdihakim Aidid, Per Aarsleff A/S og Fagansvarlig og HS Manager Allan Rahn Svendsen, Vejdirektoratet og Vicepolitiinspektør Anders Hejlesen, Københavns Politi og Projektleder Anders K. Sørensen, Barslund A/S og Projektchef Carsten Lehmann, Per Aarsleff A/S og Konsulent Claus Mehlsen, Byggeriets Arbejdsmiljøbus og Arbejdsmiljøkoordinator Helle Andersen, Orbicon A/S og Konsulent Ib Nielsen, 3F og Founder of Corporate Health Design Julie Wedell-Wedellsborg, Corporate Health Design ApS og Fagchef Lars-Erik Skydsbjerg, Tønder Kommune og Direktør for Sikkerhed og Miljø Margot Brabrand, Metroselskabet I/S og Trafikplanlægger Martin Louis Madsen, Via Trafik Rådgivning A/S og Anlægs og driftsdirektør Michael Kirkfeldt, Vejdirektoratet og Divisionsdirektør Michael Stisen, Arkil A/S - Vejservice og Senior Projektleder Niels Brock, Metroselskabet og Afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup, Vejdirektoratet og Adm. direktør Thomas Virenfeldt, Spanggaard & Virenfeldt ApS og Arbejdsmiljø-, miljø og kvalitetskoordinator Tina Thaarup Jakobsen, Arkil A/S og Ingeniør Trine Kølby, ASFALTINDUSTRIEN.
DATO3. september 2019 PRISKr. 2.500,00
STEDPark Inn By Radisson, København S FRISTGennemført
ANTAL80 deltagere LEDIGE17 Pladser