Konference - Øget fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder

VEJ-EU sætter på den årlige konference "Øget fremkommelighed og sikkerhed ved vejarbejder" fokus på mulighederne og de nyeste erfaringer, der kan sikre både optimal fremkommelighed og optimal sikkerhed ved vejarbejder med indlæg og debat. Der vil på konferencen være rig lejlighed til at høre om de nyeste løsninger og få en god snak om muligheder og erfaringer med løsninger, der tilgodeser såvel ønsket om fremkommelighed som sikkerhed.

Målgruppe
Alle medarbejdere i kommuner, hos entreprenører og rådgivere, der arbejder med planlægning, projektledelse, anlæg eller drift på og ved vejene, samt alle der benytter vejene eller arbejder med emner i relation til trafikafvikling og sikkerhed.

Program
Program for konferencen kan du se under menupunktet "Program" til højre.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig konferencen den 1. september 2020 ved at trykke på ovenstående link, men du er også velkommen til at kontakte VEJ-EU, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller modtage yderligere information om program og konferencested mv.

Kontakt og spørgsmål til konference:
Hanne Tuegaard
Kursuskoordinator
Tlf: 20604835
hanne@vej-eu.dk

Catherine Holm Braad
Kontorelev
Tlf: 20604830
cathrine@vej-eu.dk

Copyright og ophavsret:
Ved accept af bidrag til VEJ-EU's konferencer erklærer indlægsholdere sig indforstået med, at indlægsholdere selv er ansvarlig for copyright til det anvendte materiale, og selv bærer ansvaret i forhold til krænkelse af ophavsret.
Programgruppe
Undervisere er Fagansvarlig og HS Manager Allan Rahn Svendsen, Vejdirektoratet og Konsulent Ib Nielsen, 3F og Områdechef Ivan Partov, Københavns Kommune og Chefkonsulent Josephine S. Rasmussen, Vejdirektoratet og Seniorforsker Mette Møller, DTU Transport og Anlægs og driftsdirektør Michael Kirkfeldt, Vejdirektoratet og Direktør Niels Nielsen, Niels Nielsen Consult og Teknikumingeniør Robin Højen Madsen, Vejdirektoratet.
DATO1. september 2020 PRISKr. 2.500,00
STEDPark Inn By Radisson, København S FRISTGennemført
ANTAL100 deltagere LEDIGE82 Pladser