FAQ/Oftest stillede spørgsmål

Ramme til billedramme

Vejen som arbejdsplads-kurser

Ja vi følger myndighedernes til enhver tid gældende regler for corona. Læs mere på coronasmitte.dk

Der kan søges rådighedstilladelse, hvis man har Trin I. Men for at udarbejde en eventuel dertilhørende afmærkningsplan, skal man have Trin II.

Vi har ikke længere repetitionskurser på Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II.

Hvis dit certifikat er ved at udløbe, skal du blot tilmelde dig et nyt Trin I eller Trin II kursus.

Nej, hvis dit Vejen som arbejdsplads - Trin I eller Trin II certifikat er udløbet, og du går og venter på at komme på nyt kursus, så må du ikke påtage dig arbejde i mellemtiden, som kræver certifikat til én af nævnte kurser.

Det er derfor vigtigt, at du i ekstra god tid inden certifikatet udløber får tilmeldt dig et nyt kursus, så at du undgår en periode uden gyldigt certifikat.

Nej. Det er en forudsætning, at man har et gyldigt Vejen som arbejdsplads - Trin I fra VEJ-EU. Vejen som arbejdsplads - Trin I kan ikke sidestilles med et AMU-certifikat. Der kan heller ikke opnås merit til Trin II gennem erhvervserfaring (eksempelvis fra afspærringsbranchen). 

Du skal fremsende en kopi af kursusbeviset til os på info@vej-eu.dk. Herefter vil det blive afgjort, hvilket kursus det svarer til.

Formænd, som er i marken, har et ansvar og en tilsynspligt for afspærring i marken. De skal derfor have Trin II.

Du finder dit digitale certifikat på din profil på www.vej-eu.dk under "Dine kurser" og vælg ”Gennemførte kurser og Certifikater”. Tryk på ikonet [...] til højre. Du kan også hente dit certifikat til din Wallet på din Smartphone. Se guide her

Hvis du ikke bestod din eksamen, skal du kontakte os på tlf. 72 17 02 17 eller info@vej-eu.dk, og du vil blive tilbudt en re-eksamen mod et gebyr.

Reeksamen for: Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II, skal finde sted senest 3 måneder efter kurset, og består du ikke din re-eksamen, må du tage et fuldt kursus igen. Du finder priserne for reeksamen her.

Du kan læse, hvilket kursus der passer til dig her.

E-læring

Når e-læringen er gennemført, vil der være et flueben i hvert modul til venstre på din skærm. Mangler ét eller flere flueben, betyder det, at der er én eller flere dele af e-læringen, du ikke har gennemført.

Ved Vejen som arbejdsplads - Trin I vil du kun skulle gennemføre 10 moduler. Hvorimod der skal gennemføres 11 moduler på Trin II inden kursusstart.

Er du den mindste smule i tvivl så kontakt os på 72 17 02 17 eller info@vej-eu.dk

Hvis du ikke når at gennemføre din e-læring senest 7 dage før kursusstart kl. 23.59, kan du ikke deltage på den fysiske del af kurset, og du må købe et nyt fuldt kursus.

Hvis du eksempelvis skal på kursus en tirsdag, så skal din e-læring være gennemført inden kl. 23.59 tirsdag ugen før.

Tilmelding og ændringer til deltagelse

Ja vi følger myndighedernes til enhver tid gældende regler for corona. Læs mere på coronasmitte.dk

Vi holder kurser igen, og som alle andre følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger for Covid-19. Hold dig opdateret her.

Vi følger myndighedernes gældende coronarestiktioner, læs mere på coronasmitte.dk

Hvis der er over 14 dage til kursusstart, kan din kollega overtage din plads, mod et gebyr på 500 kr. Er det et Vejen som arbejdspladskursus er gebyret på 1.000 kr. Skriv til os på info@vej-eu.dk hvilket kursus det drejer sig om, og hvem der skal overtage pladsen. Din kollega skal sørge for at have oprettet en profil hos os, før vi kan hjælpe med ændringen.

Hvis der er under 14 dage til kursusstart, er det ikke muligt at overdrage sin plads og der skal betales fuld pris uanset, om pladsen bliver benyttet eller ej.

 

Hvis det er dig, der står for at tilmelde dine kolleger til kurser og konferencer, så skal du oprettes som administrator.

Som administrator får du adgang til at tilmelde dine kollegaer, der allerede har en profil hos VEJ-EU tilknyttet samme CVR-nummer som dig – eller du kan oprette en profil til dem, der endnu ikke har en profil hos VEJ-EU. 


Kontakt os på info@vej-eu.dk for at blive oprettet som administrator.

Det kursus, du har set på vores hjemmeside, kan være under revidering, og er derfor midlertidigt fjernet.

En anden årsag kan være, at kurset har ændret titel, og du vil kunne genkende kursets indhold under et andet kursusnavn inden for samme fagområde.

Du kan også kontakte os på tlf. 72 17 02 17 eller på info@vej-eu.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige kursus til dig. 

Vi tilbyder langt de fleste af vores kurser som virksomhedskurser, og vi kan også skræddersy et kursus, så det passer til lige netop jeres behov. Det maksimale deltagerantal er som hovedregel 20 deltagere - dog er der enkelte kurser, hvor der højst kan være 12 deltagere. Det fremgår af beskrivelsen af de tilsvarende åbne kurser. Hvis I ikke selv har brug for alle pladser på et virksomhedskursus, er I velkomne til at indgå et partnerskab med andre.

Find yderligere information om virksomhedskurser her.

Brokurser

For A-kurser gælder certifikatet i 3 år og for B- og C-kurser i 5 år. For C-kurser kan du tage et repetitionskursus, og for de andre skal du tage et nyt kursus.

Du skal være tilmeldt et repetitionskursus senest et halvt år efter udløb af grundkurset. Indtil kurset er gennemført, må du gerne arbejde med stilladser, men ikke virke som stilladskoordinator. Hvis du ikke er tilmeldt senest et halvt år efter udløb af grundkurset, skal du tage et nyt todags-kursus.

Hvis du har brug for et A-kursus, skal du kontakte:

Barbara Boesen MacAulay, Vejdirektoratet
bape@vd.dk
Tlf. 72 44 37 27.

Fakturering

Der bliver sendt faktura ud fra den 1. hverdag i den måned, kurset afholdes.

Skriv en mail til faktura@vej-eu.dk og så vil vores bogholder afhjælpe problemet.

Ved manglende betaling af faktura sender vi i første omgang en rykker, og vi opkræver ikke noget gebyr. Bliver fakturaen fortsat ikke betalt, sender vi endnu en rykker, hvor vi opkræver et gebyr på 310 kr. samt 2 % rente pr. påbegyndt måned efter forfaldsdato. Denne rykker indeholder desuden inkassovarsel. 

Betales fakturaen med gebyr og renter fortsat ikke, overgår fakturaen til inkasso uden yderligere varsel.

 

Ofte stillede spørgsmål