Kontakt

Ramme til billedbanner


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Nedenfor finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller os. 

Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 72 17 02 17 eller på info@vej-eu.dk.
Vores telefontid er mandag til fredag kl. 8.00 - 15.00, med undtagelse af helligdage og mellem jul og nytår.

Læs også vores handelsbetingelser her.

Ramme til indhold

Vejen som arbejdsplads-kurser

Klik her og læs informationsbrev vedr. corona, som blev udsendt til virksomhedsadministratorer den 14. januar 2021.

Der kan søges rådighedstilladelse, hvis man har Trin I. Men for at udarbejde en eventuel dertilhørende afmærkningsplan, skal man have Trin II.

Vi har ikke længere repetitionskurser på Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II.

Hvis dit certifikat er ved at udløbe, skal du blot tilmelde dig et nyt Trin I eller Trin II kursus.

Nej, hvis dit Vejen som arbejdsplads - Trin I eller Trin II certifikat er udløbet, og du går og venter på at komme på nyt kursus, så må du ikke i mellemtiden påtage dig arbejde, som kræver certifikat til én af nævnte kurser.

Det er derfor vigtigt, at du i ekstra god tid inden certifikatet udløber får tilmeldt dig et nyt kursus, så at du undgår en periode uden gyldigt certifikat.

Nej. Det er en forudsætning, at man har et gyldigt Vejen som arbejdsplads - Trin I fra VEJ-EU. Vejen som arbejdsplads - Trin I kan ikke sidestilles med et AMU-certifikat. Der kan heller ikke opnås merit til Trin II gennem erhvervserfaring (eksempelvis fra afspærringsbranchen). 

Du skal fremsende en kopi af kursusbeviset til os på info@vej-eu.dk. Herefter vil det blive afgjort, hvilket kursus det svarer til.

Formænd, som er i marken, har et ansvar og en tilsynspligt for afspærring i marken. De skal derfor have Trin II.

Du finder dit digitale certifikat på din profil på www.vej-eu.dk under ”Certifikater”. Desuden modtager du på kurserne, Vejen som arbejdsplads Trin I og II en direkte mail fra vores e-learningplatform Area9 Rhapsode. Denne mail gør det muligt, at hente dit certifikat til din Wallet på enten din Iphone eller Smartphone. 

Hvis du ikke bestod din eksamen, skal du kontakte os på tlf. 72 17 02 17 eller info@vej-eu.dk, og du vil blive tilbudt en re-eksamen mod et gebyr.

Reeksamen for: Vejen som arbejdsplads - Trin I og Trin II, skal finde sted senest 3 måneder efter kurset, og består du ikke din re-eksamen, må du tage et fuldt kursus igen. Du finder priserne for reeksamen her.

Du kan læse, hvilket kursus der passer til dig her.

E-learning

Når e-learningen er gennemført, vil der være et flueben i hvert modul til venstre på din skærm. Mangler ét eller flere flueben, betyder det, at der er én eller flere dele af e-learningen, du ikke har gennemført.

Ved Vejen som arbejdsplads - Trin I vil du kun skulle gennemføre 10 moduler (svarende til 91% af e-learningen). Modul 11 skal gennemføres på selve den fysiske del af kurset og er en eksamen. Hvorimod alle 11 moduler på Trin II skal have flueben og være gennemført inden kursusstart.

Er du den mindste smule i tvivl så kontakt os på 72 17 02 17 eller info@vej-eu.dk. Vi tjekker det, så du kan komme godt afsted på kursus.

Hvis du ikke når at gennemføre din e-learning senest 7 dage før kursusstart kl. 23.59, kan du ikke deltage på den fysiske del af kurset, og du må købe et nyt fuldt kursus.

Hvis du eksempelvis skal på kursus en tirsdag, så skal din e-learning være gennemført inden kl. 23.59 tirsdag ugen før.

Tilmelding og ændringer til deltagelse

Klik her og læs informationsbrev vedr. corona, som blev udsendt til virksomhedsadministratorer den 14. januar 2021.

Vi holder kurser igen, men der er en række regler, som vi skal overholde. De ændres hele tiden, så vi anbefaler at du holder dig opdateret, og vi gør også hvad vi kan, for at orientere dig inden kurset:

Den 4. maj 2021 er reglerne som nedenfor (der forventes nye regler den 6. maj):

  • Alle kursister skal have et coronapas, som er gyldigt under hele kurset.
  • Hvis passet udløber under kurset, skal kursisten tage en ny lyntest.
  • Du skal have mundbind på, når du ikke sidder på din plads.
  • Der er krav om 2 m² pr. deltager, så forvent et stort lokale.
  • Afstandskravet er stadig 1 meter.
  • Vi kan ikke afvikle gruppearbejde medmindre vi kan holde 1 meters afstand. Det samme gælder for eksamener og prøver.

Ja, det er et krav, at du kan fremvise et coronapas for at deltage på VEJ-EU's kurser. 

Du finder dit coronapas - COVID-19 test på sundhed.dk.

Hvis du er testet med PCR-test (podning i halsen) eller lyntest (podning i næsen), kan du vælge at downloade og printe din COVID-19 test. Du kan også vælge at vise dit negative testsvar elektronisk som dokumentation for en negativ test.

Testresultatet må dog max være 72 timer gammelt, når den skal bruges som coronapas.

Hvis du skal på et flerdagskursus, skal du derfor huske, at blive testet så tæt på kursusstart, så testen holder sig indenfor de max 72 timer til kursets afslutning, eller blive testet under dit kursusophold inden din negative test udløber.

Har du tidligere været testet positiv for COVID-19, kan dette testsvar bruges som dokumentation for immunitet. Læs mere om dette på sundhed.dk.

Er du blevet vaccineret, kan du finde dit coronapas på sundhed.dk eller i app'en MinSundhed eller MinLæge. 
Din vaccination vil være gyldig som dokumentation fra 2 uger efter, du har fået den afsluttende vaccine. 

Hvis der er over 14 dage til kursusstart, kan din kollega overtage din plads, mod et gebyr på 500 kr. Er det et Vejen som arbejdspladskursus er gebyret på 1.000 kr. Skriv til os på info@vej-eu.dk hvilket kursus det drejer sig om, og hvem der skal overtage pladsen. Din kollega skal sørge for at have oprettet en profil hos os, før vi kan hjælpe med ændringen.

Hvis der er under 14 dage til kursusstart, er det ikke muligt at overdrage sin plads og der skal betales fuld pris uanset, om pladsen bliver benyttet eller ej.

 

Hvis det er dig, der står for at tilmelde dine kolleger til kurser og konferencer, så skal du oprettes som administrator.

Som administrator får du adgang til at tilmelde dine kollegaer, der allerede har en profil hos VEJ-EU tilknyttet samme CVR-nummer som dig – eller du kan oprette en profil til dem, der endnu ikke har en profil hos VEJ-EU. 


Kontakt os på info@vej-eu.dk for at blive oprettet som administrator.

Det kursus, du har set på vores hjemmeside, kan være midlertidigt under revidering, og herefter vil det blive synligt igen og åben for tilmelding. Du kan derfor med fordel holde øje med vores kursusoversigt, hvor også nye kurser løbende dukker op.

En anden årsag kan være, at kurset har ændret titel, og du vil kunne genkende kursets indhold under et andet kursusnavn inden for samme fagområde.

Du kan altid kontakte os på tlf. 72 17 02 17 eller på info@vej-eu.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige kursus til dig. 

Vi tilbyder langt de fleste af vores kurser som virksomhedskurser, og vi kan også skræddersy et kursus, så det passer til lige netop jeres behov. Det maksimale deltagerantal er som hovedregel 20 deltagere - dog er der enkelte kurser, hvor der højst kan være 12 deltagere. Det fremgår af beskrivelsen af de tilsvarende åbne kurser. Hvis I ikke selv har brug for alle pladser på et virksomhedskursus, er I velkomne til at indgå et partnerskab med andre.

Find yderligere information om virksomhedskurser her.

Brokurser

For A-kurser gælder certifikatet i 3 år og for B- og C-kurser i 5 år. For C-kurser kan du tage et repetitionskursus, og for de andre skal du tage et nyt kursus.

Du skal være tilmeldt et repetitionskursus senest et halvt år efter udløb af grundkurset. Indtil kurset er gennemført, må du gerne arbejde med stilladser, men ikke virke som stilladskoordinator. Hvis du ikke er tilmeldt senest et halvt år efter udløb af grundkurset, skal du tage et nyt todags-kursus.

Hvis du har brug for et A-kursus, skal du kontakte:

Barbara Boesen MacAulay, Vejdirektoratet
bape@vd.dk
Tlf. 72 44 37 27.

Fakturering

Der bliver sendt faktura ud fra den 1. hverdag i den måned, kurset afholdes.

Skriv en mail til faktura@vej-eu.dk og så vil vores bogholder afhjælpe problemet.

Ved manglende betaling af faktura sender vi i første omgang en rykker, og vi opkræver ikke noget gebyr. Bliver fakturaen fortsat ikke betalt, sender vi endnu en rykker, hvor vi opkræver et gebyr på 310 kr. samt 2 % rente pr. påbegyndt måned efter forfaldsdato. Denne rykker indeholder desuden inkassovarsel. 

Betales fakturaen med gebyr og renter fortsat ikke, overgår fakturaen til inkasso uden yderligere varsel.

 

Ofte stillede spørgsmål