Øvrige forhold for Vejen som arbejdsplads

Ramme til billedbanner

FORMELLE KRAV

Vejdirektoratet har siden 1. januar 2004 stillet krav til, at alle der arbejder på vejarealer eller langs statsejede veje, skal have gennemført kurset Vejen som arbejdsplads inden for de sidste 5 år. Det samme krav stiller en række kommuner til deres entreprenører og egne medarbejdere.

Målsætningen med kurserne Vejen som arbejdsplads er primært at øge sikkerheden for alle, der arbejder på vejene i Danmark.

 

ADGANGSKRAV

Der er ikke adgangskrav for at deltage på VEJ-EU’s Vejen som arbejdsplads - Trin I kursus.
Trin I giver dig adgang til at deltage på VEJ-EU’s Vejen som arbejdsplads - Trin II kursus.
AMU-kurset Vejen som arbejdsplads er ikke adgangsgivende.

 

EKSAMEN

Hvis du har svært ved at læse, eller er du ordblind og har brug for at få læst eksamensspørgsmålene op, så skriv det i bemærkningsfeltet ved tilmeldingen. På den måde kan vi planlægge, at du får den hjælp, du har brug for.

Eksamen på VSA Trin I skal gennemføres på en time.

Eksamen på VSA Trin II skal gennemføres på halvanden time, men har du brug for ekstra tid, er der mulighed for at få en halv time ekstra - du skal blot gøre underviseren opmærksom på det.

Begge kurser afsluttes med en eksamen, hvorefter der udstedes et certifikat, som er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdagen.

 

BRUG AF COMPUTER

Du skal selv medbringe en computer, som kan kobles til eksternt WiFi til gennemførelse af eksamen. I e-læringsmodulet er der mulighed for at få læst dele af eksamen op digitalt, hvorfor du med fordel også kan medbringe eget headset.

Inden kurset bedes du downloade det materiale, der ligger i den digitale kursusmappe på din VEJ-EU profil. Du får både brug for at kunne tilgå materialet under kurset og til eksamen.

 

OVERNATNING, FORPLEJNING M.V.

Der serveres relevante måltider, kaffe og vand m.v. under kurserne.

TRIN I: Har du brug for overnatning før kursusdagen på VSA Trin I, skal du selv kontakte kursusstedet. Overnatning før kurset er for egen regning.

TRIN II: Overnatning på VSA Trin II er inkluderet i kursusprisen. Der serveres et let måltid ved ankomst.

NYTTIGE LINKS

Svar på ofte stillede spørgsmål

Læs Vejdirektoratets krav til kursusdeltagelse her

Priser og gebyrer for reeksamener, udskiftning af medarbejder mv.

Ramme til indhold