Vej-eu.dk
KOMMENDE KURSERUNDERVISEREBETALING MMNYHEDEROM VEJ-EU
  SØG
Virksomhedskurser
Når du selv vil bestemme tid og sted
Virksomhedskurser giver dig mulighed for selv at bestemme tid og sted. Medarbejderne møder som de plejer i kendte omgivelser. Brug det også til at styrke netværket i virksomheden.

Virksomhedskurser har samme faglige niveau. Vi tilbyder langt de fleste af vores kurser som virksomhedskurser – og du kan også kombinere kurserne. Så passer det til jeres aktuelle behov. I bestemmer tid og sted, samt stiller lokaler og AV-midler til rådighed. I sørger også for deltagere og forplejning. Virksomhedskurser er uden overnatning.

Vi leverer undervisere og undervisningsmateriale.

For kurserne Vejen som arbejdsplads TRIN I og II er der særlige krav til undervisningsfaciliteterne.

Læs kravene til TRIN I her

Læs kravene til TRIN II her

På de fleste virksomhedskurser er det maksimale deltagerantal 20, dog er der enkelte kurser, hvor der højst må være 12 deltagere. Det fremgår af beskrivelsen af de tilsvarende åbne kurser.

Hvis I ikke selv har brug for alle pladser på et virksomhedskursus, er I velkomne til indgå et partnerskab med andre. Det kunne f.eks. Være kommunerne i en KTC- kreds som går sammen om et virksomhedskursus. Det kan også styrke det lokale netværk.

Vi tilbyder at tilpasse virksomhedskurser efter jeres ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i de eksisterende kurser og tilretter eller tilføjer emner. Er der emner eller kurser, som du ikke finder i kursusplanen, så kontakt sekretariatet.

Vedrørende priser på virksomhedskurser

Vejen som arbejdsplads - TRIN I
Betina Flansmose Kragh
Betina@vej-eu.dk
2060 4833

Vejen som arbejdsplads - TRIN II
Bente Bauer
Bente@vej-eu.dk
9244 7211

Alle andre kurser - kontakt Henrik@vej-eu.dk eller på 3164 0052

Har I ikke egnede lokaler, eller trænger I til at komme væk fra telefonerne, kan vi også finde et godt kursussted. I kan kombinere et virksomhedskursus med al den kendte service fra VEJ-Eu's sekretariat.

KONTAKT VEJ-EU
Sekretariatet
Bestyrelsen
Trainees
VEJ-EU  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vej-eu.dk  |  info@vej-eu.dk