Vejen som arbejdsplads opbygning

Ramme til billedbanner

KURSET BESTÅR AF TRE DELE

1. del 
gennemføres som e-læring. Du lærer de grundlæggende regler og begreber i dit eget tempo og på en måde, der tilpasses dine behov. E-læringen skal være gennemført senest 7 dage før kursusstart. Du skal planlægge tid til at gennemføre e-læringen. Andre kursister har brugt:

  • Trin I mellem tre og fem timer på e-læringen
  • Trin II mellem fire og otte timer på e-læringen


Stoffet, du gennemgår, er en del af undervisningen, og du kan få spørgsmål i det til eksamen.

2. del 
er selve kursusdagen, hvor der er mødepligt. Her repeteres - og uddybes stoffet ved vekslen mellem foredrag, diskussioner og gruppeopgaver.

3. del 
er afslutningen på kurset, hvori der gennemføres en e-lærings eksamen, hvor det er tilladt at medbringe egne noter og opslagsbøger. Der udstedes et certifikat ved bestået eksamen, som er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdagen.


BRUG AF COMPUTER

Du skal selv medbringe en computer, som kan kobles til eksternt WiFi til gennemførelse af eksamen. I e-læringsmodulet er der mulighed for at få læst dele af eksamen op digitalt, hvorfor du med fordel også kan medbringe eget headset.

Inden kurset bedes du downloade det materiale, der ligger i den digitale kursusmappe på din VEJ-EU profil. Du får både brug for at kunne tilgå materialet under kurset og til eksamen.


EKSAMEN

Har du svært ved at læse, eller er du ordblind og har brug for at få læst eksamensspørgsmålene op, så skriv det i bemærkningsfeltet ved tilmeldingen. På den måde kan vi planlægge, at du får den hjælp, du har brug for.

Eksamen på VSA Trin I skal gennemføres på en time.

Eksamen på VSA Trin II skal som hovedregel gennemføres på halvanden time. I særlige tilfælde og ved særlige behov, er der mulighed for at få en halv time ekstra, men det skal aftales med VEJ-EU ved tilmelding.

Efter bestået eksamen, kan du downloade dit certifikat fra din profil på www.vej-eu.dk. Fra den 1. september 2022, kan du også hente dit certifikat til din Wallet på din Smartphone. Se guide her.


OVERNATNING, FORPLEJNING M.V.

Der serveres relevante måltider, kaffe og vand m.v. under kurserne.

TRIN I: Har du brug for overnatning før kursusdagen på VSA Trin I, skal du selv kontakte kursusstedet. Overnatning før kurset er for egen regning.

TRIN II: Overnatning på VSA Trin II er inkluderet i kursusprisen. Der serveres et let måltid ved ankomst.


PROBLEMER MED E-LÆRING
Se instruktionsfilm her:

Video - Sådan starter du e-læringen

Video - Sådan laver du e-læringen

Ramme til indhold