Vejen som arbejdsplads

Vis kurser

Vejen som arbejdsplads

- fordi vi skal passe på os selv og hinanden

Vejdirektoratet har siden 1. januar 2004 stillet krav til, at alle der arbejder på vejarealer eller langs statsejede veje, skal have gennemført kurset Vejen som arbejdsplads inden for de sidste 5 år. Det samme krav stiller en række kommuner til deres entreprenører og egne medarbejdere.

Målsætningen med kurserne Vejen som arbejdsplads er primært at øge sikkerheden for alle, der arbejder på vejene i Danmark.

Forskellige Vejen som arbejdsplads-kurser
VEJ-EU tilbyder tre forskellige kurser, Trin ITrin II og Trin III inden for Vejen som arbejdsplads. Det er din arbejdsfunktion, der afgør, hvilket trin du har brug for.

Når du er tilmeldt et Vejen som arbejdsplads-kursus
På kurserne Trin I og Trin II er der tilknyttet en E-learning, som skal gennemføres inden du kan komme på kursus. Er du tilmeldt sådan et kursus, og har du spørgsmål til hvordan du får gennemført din E-learning, så er der hjælp at hente:

Sådan gennemfører du din E-learning

Sådan finder du information om afmærkning af vejarbejder 


Virksomhedskurser
Har I mange medarbejdere, der skal have samme kursus, så bør I kigge nærmere på vores virksomhedskurser. Køber din virksomhed mere end ét Vejen som arbejdsplads virksomhedskursus af samme slags, og inden for samme kalenderår, opnår I en rabat på 10 % ved køb af det efterfølgende kursus. 

For yderligere information kontakt:

Trin I:
Betina Kragh Flansmose
Tlf. 20 60 48 33
betina@vej-eu.dk

Trin II:
Bente Bauer
Tlf. 92 44 72 11
bente@vej-eu.dk

Kursustitel Dato Varighed Sted

De nyeste artikler fra Trafik & Veje om Vejen som arbejdsplads