Vejen som arbejdsplads

Vis kurser

Vejen som arbejdsplads

- fordi vi skal passe på os selv og hinanden

FORSKELLIGE VEJEN SOM ARBEJDSPLADS-KURSER
VEJ-EU tilbyder tre forskellige kurser, Trin ITrin II og Trin III inden for Vejen som arbejdsplads. Det er din arbejdsfunktion, der afgør, hvilket trin du har brug for.


NÅR DU ER TILMELDT VEJEN SOM ARBEJDSPLADS
På kurserne Trin I og Trin II, skal du gennemføre en e-læring, inden du kan komme på kursus. Er du tilmeldt sådan et kursus, og har du spørgsmål til hvordan du gennemføre din e-læring, så er der hjælp at hente:

Sådan gennemfører du din e-læring


MULIGHED FOR HJÆLP TIL EKSAMEN
Inden du skal til eksamen, er det en stor fordel, at du sætter dig ind i, hvordan du navigerer i Håndbog for afmærkning af vejarbejder. Det kan også være du vil bestille bogen, eller måske prøve en skriftlig øveeksamen på Trin II. 
Det er en forudsætning, at du inden kurset gør opmærksom på, at du har behov for hjælp - og hvilken form for hjælp du skal bruge. Ellers kan vi ikke sikre, at det er muligt på selve kursusdagen.

Klik her for at få hjælp til at forberede din eksamen

Vejdirektoratet har siden 1. januar 2004 stillet krav til, at alle der arbejder på vejarealer eller langs statsejede veje, skal have gennemført kurset Vejen som arbejdsplads inden for de sidste 5 år. Det samme krav stiller en række kommuner til deres entreprenører og egne medarbejdere.

Målsætningen med kurserne Vejen som arbejdsplads er primært at øge sikkerheden for alle, der arbejder på vejene i Danmark.

For yderligere information kontakt:

Trin I:
Cathrine Holm Braad
Tlf. 20 60 48 30
cathrine@vej-eu.dk

Trin II:
Bente Bauer
Tlf. 92 44 72 11
bente@vej-eu.dk

Kursustitel Dato Varighed Sted

De nyeste artikler fra Trafik & Veje om Vejen som arbejdsplads