Undervisere

Ramme til billedbanner


VEJ-EU'S UNDERVISERE

På denne side kan du finde alle vores undervisere nederst på siden. Vores undervisere er eksperter, der arbejder inden for det område, de underviser i. Du er derfor altid sikker på at få den sidst nye viden på VEJ-EU kurserne, og du kan få svar direkte fra eksperten.

Vi udvikler hele tiden vores kurser og tilpasser dem til de behov, vores kursister fortæller os om. Det sker bl.a. ved, at vores kursister evaluerer samtlige kurser – både på fagligt indhold og på undervisningsformen. Vi har hele tiden brug for nye eksperter til at undervise på vores kurser. Har du lyst til at prøve kræfter med formidling af viden, der skal bruges dagen efter kurset, så kontakt os og fortæl om dine kompetencer. Vi vil også gerne høre, hvem, du mener, har behov for din viden. Så kan vi skabe kontakten og udarbejde et kursus, hvis vi vurderer, at der er et behov og en mulighed.


KRAV TIL UNDERVISERE PÅ VEJEN SOM ARBEJDSPLADS-KURSER

Undervisere på Trin I + Trin II + Trin III er medarbejdere, som har en bred og solid kompetence inden for planlægning, projektering og udførelse af midlertidig afmærkning ved vejarbejder og gerne kombineret med en beredskabsmæssig baggrund. Nye undervisere optages ad hoc og gennemgår en uddannelse i de faglige elementer. Underviserne afholder møder efter behov, hvor erfaringsudveksling og ajourføring af nye tiltag indarbejdes i undervisningen.

Det er et krav til underviserne, at de har gennemført Trin II i Vejen som arbejdsplads

Ramme til indhold